Juice v/s smoothie – vilket är bäst?

#Smoothiechallenge_lapp

 

Jag rivstartade 2015 med ett härligt Greensmoothiechallenge – #Mysmoothiemoustache. (Du vet man får en härlig moustache när man dricker smoothie. Därav namnet.:-) Att starta EN ny hälsovana kan få stor effekt. Jag gillar speciellt vanor som ger maximal effekt. Och att dricka en grön smoothie per dag ger fantastiska resultat.

Vi har sett juicetrenden som har varit enormt stor i L.A och även bubblar på i Sverige. Juice är gott men gröna smoothies är hälsosammare. Med förra årets julklapp, råsaftcentrifug så utvinner du visserligen själva juicen men med smoothie så kör du ner alla ingredienser i en blender och får på så sätt i dig precis ALLA nyttigheter. Jämfört med råsaftcentrifugen så ligger det ett berg bredvid av nyttigheter som vi missar när vi juicar. Med smoothis bevarar du allt och får i dig allt. Förutom alla vitaminer, antioxidanter och grönsakernas skyddande ämnen så får du dessutom i dig fiber och skaldelar, där det sitter massor med näring. Som du absolut inte vill missa! Välj gärna ekologiskt så långt det går.

Join Greensmoothiechallenge här:

https://www.facebook.com/events/612219408904441/

Let your blender spinn and make a moustach. Have fun!

Feel free to invite your friends and have a huge Green smoothie party!

/Madame Moustache with love from Foodpower

Similar Posts