Kraften i maten

Det är många som har velat att jag ska skriva den här boken för att samla all min erfarenhet, kunskap och djupa engagemang kring mat och cancer, den absolut senaste forskningen och härliga inspirerande och goda recept. Denna bok är skriven med ett enda syfte: Att försöka göra skillnad!

Bokens råd vilar på Världscancerfondens kostrekommendationer.

Faktagranskad av Hans Hägglund  Sveriges tidigare Nationella Cancersamordnare, Adjungerad professor och tillika Cancerläkare och forskare. 


”Annas härliga boka hjälper dig att omfamna en livsstil där varje munfull inte bara smakar fantastiskt utan också stärker ditt försvar mot cancer” Robel Malki, Onkolog 

Hälsodrycker

Gröna smoothies, buljonger, detoxvatten, hälsotonics och kombucha. Ta inte bort något i dina matvanor, lägg till en hälsodryck istället! Det är lätt att fylla på med en hälsodryck då och då som kan göra stor skillnad. Anna Ottosson bjuder på smaker från hela världen – samlat i cirka 60 recept som verkligen får dig att må bättre. Det handlar varken om bantning, diet eller fasta – bara ett riktigt smart sätt att förhöja ditt välbefinnande. Shots, vitaminvatten, tonics och smoothies, buljonger och kombucha – hälsodrycker är en värld att upptäcka och varje stund har sin dryck.

Hör gärna av dig!

Varmt välkommen att kontakta oss kring frågor eller bokningar.