Kort om Anna Ottosson

Anna är en av Sveriges ledande dietister, känd från olika TV-program och Nyhetsmorgon. Skrivit 4 böcker. Annas succébok Hälsodrycker har legat överst på topplistorna och getts ut i USA, Australien, Nya Zeeland och Storbritannien.

Hon har arbetat med mat- och hälsofrågor i över 25 år, både internationellt och i Sverige. Tidigare vice ordförande i Dietisterna riksförbund i 11 år och delegat i EFAD.

Anna har grundat Foodpower Cancer rehab som hjälper människor tillbaka till livet efter cancer i samarbete med Cancerrehabfonden, Barncancerfonden, Lungcancerföreningen, Prostatacancerförbundet och Ung Cancer. Anna har haft närkontakt med cancer genom hela sitt liv, både privat och professionellt. Det kom till en punkt för henne när hon kände att hon ville göra skillnad – på riktigt. Ur den kraften startades Foodpowers cancerrehabilitering, ett skräddarsytt program som syftar till att hjälpa människor tillbaka till livet efter cancer. Och har genom det arbetet haft förmånen att möta tusentals canceröverlevare.

Annas fjärde bok heter Kraften i maten.

”Det finns inga ord som kan beskriva kosten och kostföreläsningarna. Läkande kost inifrån och ut och obeskrivligt god. Mat jag aldrig i min värld skulle laga innan. Jag har fått en helt ny syn på kost och blivit så inspirerad.”

Anna

Hör gärna av dig!

Varmt välkommen att kontakta oss kring frågor eller bokningar.

Samarbeten

Wilfa-ambassadör

Jag är stolt ambassadör för Wilfa sedan många år. De har fantastiska blenders och juicemaskiner som är perfekta att göra alla härliga hälsodrycker i. Med min favorit-powerblender kan man krossa is, göra varma soppor, nötsmör, härliga och krämiga smoothie bowls och drycker.