Ny start


Måndagar är en klassiker för nystart! Nytt liv – nya vanor!
Helgens frosseri tillsammans med halvjobbig upplevelse på vågen kan göra vem som helst beslutsam inför att en förändring måste ske.

Var schysst mot dig själv!
Många går dock ut alldeles för hårt vilket gör att många försök till hälsosammare liv tar slut före det ens har börjat. Många tänker att om jag svälter mig så kommer jag garanterat gå ner i vikt. På måndag gäller det. Nu är mitt nya liv. Går ut stenhårt kanske dricker en kopp kaffe, håller sig fram till lunch där man äter en sallad. Är stolt över sitt nya liv och sitt snart smalare jag. Fast problemet brukar dyka upp när eftermiddagssuget slår till. Den fighten vinner man sällan, Stenålderskroppen slår till och kräver energi. Det är då det är VÄLDIGT frestande med den där chokladkakan eller något annat smarrigt. Man blir väldigt sällan sugen på något nyttigt i de lägen. Typ att man tänker åååh vad det skulle vara fantastiskt gott med en morot eller ett äpple. Utan då när blodsockret är så lågt så vill kroppen har något som ger en snabb kick.

Mitt tips till dig som vill förändra dina vanor och gå ner i vikt. Var schysst mot dig själv och – ÄT DIG SMAL. Att äta nyttigt betyder INTE att begränsa sig själv och förbjuda sig massa mat utan äta sig smal och äta var 3:e timme. Då händer det intressanta saker på vågen och du skapar kontroll över ditt ätande!

Good Luck!
Anna

Similar Posts