Bröllopsform – bakom kulisserna

”Att äta var 3:e timme – är ett nytt sätt att tänka” säger David. Vi har fått lära oss att äta och lära oss tyda signalerna och ligga steget före suget innan man vräker i sig.

Bröllopsform hade premiär igår på TV4 där vi fick följa kärleksparet
Ann-Maria och David som gick ner 36 kilo tillsammans med hjälp av tre-timmarsdieten och programledarnas Eva och Martins fantastiska insats.

 

Så gick kärleksparet från Bröllopsform ner 36 kilo 
Efter Ann-Maria och Davids gifte sig 1992, fick barn så gick de upp i vikt och har gjort upprepade försök att gå ner i vikt. Innan vi inledde vårt samarbete så åt Ann-Maria och David oregelbundet och hoppade över måltider. Ann-Maria åt generellt för mycket fett och kaffebröd medan David enkelt kan svepa liter av läsk Så därför var mitt första råd att äta ungefär var 3:e timme. För att lyckas gå ner i vikt handlar det inte bara om att äta rätt utan också NÄR man äter. Att hitta en rytm i ätandet och på så vis skapa mer kontroll över ätandet.. Genom individuella kostråd, recept och att äta var 3:e timme har paret Beudry lyckats komma i sina Bröllopskläder igen.

”Det har blivit en livsstil! Jag har provat allt tidigare och det här är det enda som funkar och är enkelt.”, säger Ann-Maria. 

”Recepten är snabba med lätta råvaror som funkar även för barnen.  Det är inte så jobbigt man kan fixa det lätt” säger Ann-Maria.

Resultat i siffror
Det har varit otroligt roligt att få förmånen att hjälpa Ann-Maria och David mot sin nya form.
David vägde över 100 kg och Ann-Maria 80 kg med sin längd på 1,54. Tillsammans har det gått ner 36 kilo under programmet. Ann-Marias midjemått har gått från 102 cm till 67 cm och David från 112 till 85 cm runt midjan. Detta är ett resultat av rätt kost, intensiv träning och mental coachning.

/Anna
PS: Ann-Maria och David ni såg fantastiska ut även i TV-rutan. Tack för dem underbara blommorna som står här på mitt skrivbord och gör mig glad!
PS 2: Eva och Martin, bästa programledarna – ni är grymt bra! Så inspirerande – tack!

Similar Posts