Bröllopsform bakom kulisserna


Sofie och Martin gifte sig 2004 och har 3 gemensamma små barn och Martin har även en son från ett tidigare äktenskap. Vardagen består av ett kaos med krävande heltidsjobb och passionen är som bortblåst. Båda har gått upp 24 kg i vikt sen bröllopet. Sofies stora last är choklad, hon äter 1 eller 2 stycken 200 grams chokladkaka per dag medan Martin går upp på natten och äter.
När jag tittar på vad Sofie och Martin åt innan Bröllopsform så var det pizza, bearnaisesås, mazariner, aldrig fullkorn utan vitt bröd. 


Idag väger paret 27 kilo mindre 
Tillsammans gick Sofie och Martin ner 27 kg under Bröllopsform med hjälp av ”Tre-timmarsdieten – gå ner i vikt utan att banta” och tillsammans med träning och coachning.

Resultat i siffror
Martin har gått ner 20 kg från 93 kg till 73 kg och
Sofie gick ner 80 kg till 73 kg på 8 veckor. Såhär beskriver Sofie när jag pratade med henne igår: ”Jag känner att jag förlorat mina kilo i rent fett, känner mig stark och har äntligen fått rumpa som jag aldrig har haft”, säger Sofie.


Såhär gör Sofie och Martin för att hålla vikten:

•    Äter var 3:e timme ”Vinsten med att äta mellanmål är – att det känns jättebra och du blir aldrig vrålhungrig så att du proppar i dig skräp”, berättar Sofie.
•    Äter frukt varje dag
•    Sluta banta
•    Vi äter godis och dricker vin men inte lika mycket – och när vi gör det så äter och dricker vi med gott samvete.


Helt rätt Sofie och Martin – Livet är för kort för att banta, tycker jag!


Spana in programmet Bröllopsform på TV4 ikväll kl. 20.00 för att se mer om hur Sofie och Martin gjorde för att komma tillbaks i skön bröllopsform.


Bästa hälsningar från
Anna

–    Packar väskan inför min resa till USA – flyget går bustidigt imorgon

–    Pussar på min fantastiska familj

Similar Posts