Bröllopsform – bakom kulisserna

Så gick kärleksparet från Bröllopsform ner 27 kg 
Camilla och Niclas gifte sig sommaren 1991 och idag 17 år senare driver de en hästgård tillsammans där de båda jobbar och bor. På grund av stressiga och långa arbetsdagar havererade matrutinerna och kilona kom som ett ”brev på posten”. Så mitt första råd till Camilla och Niclas var att äta var 3:e timme. Att skapa en rutin och rytm i ätandet och på så vis ha en jämn blodsockerkurva jämnt över dagen istället för åka berg- och dalbana. Att vinna över kroppens sug är nästintill omöjligt. Därför är det bättre att förekomma suget och ligga steget före. Det gör man genom att äta regelbundet – var 3:e timme.

”Att gå ner de här kilona har inte varit någon form av bantning. Ätit bra och gott och inte behöva göra avkall. Du behöver inte gå runt och må dåligt för att gå ner i vikt” säger Niclas. 

Resultat i siffror

Camilla har gått ner i vikt från 78 kg till 66 kg och Niclas hade passerat 100 kg sträcket och vägde 105 kg innan Bröllopsform och gick ner till 90 kg på 8 veckor. Fantastiskt! 

Teamet bakom

Jag har ansvarat för kosten och hjälpt deltagarna att gå ner i vikt genom maten. I kombination med programledarna Martin som har ansvarat för träningen och Eva i egenskap av relationsexpert coachat paren. Igår när jag pratade med Niclas så sa han något klokt som jag gärna vill förmedla: ”Det har varit speciella förhållanden för oss i Bröllopsform som möjliggjort att vi gått ner 27 kg på 8 veckor. Har man inte det kan man fördela ut det på 6 månader eller ett år”, säger Niclas.

Hälsar Anna

–    Kom ihåg att Alla kan komma tillbaks i sin bröllopsform!

–    Stort Tack Camilla och Niclas för att jag har haft förmånen att få hjälpa er!

Similar Posts