Bröllopsform i TV4 utgår från 3-timmarsmetoden

Idag torsdag börjar TV4 nya hälsoprogram där man får följa nio gifta par som tappat såväl formen som passionen. Jag har arbetat med paren och hjälpt dem att gå ner i vikt genom 3-timmarsmetoden som beskrivs i min bok ”3-timmarsdieten – gå ner i vikt utan att banta”.Bröllopsform sänds i TV4 kl. 20.00 på torsdagar. Idag kan du se hur kärleksparet från Bröllopsform gick ner 36 kilo.Det har varit ett fantastiskt arbete att få förmånen att hjälpa bröllopsparen mot sina nya mål. Jag har varit programmets kostexpert – bakom kulisserna – och skräddarsytt kostprogram och coachat varje deltagare. Programledarna för programmet är Martin Lidberg, före detta brottaren och Let´s dance-vinnaren och Eva Rusz, psykolog.

Bra samarbete

I programmet kommer du få se paren mer vältränade, lyckliga och iklädda sina gamla bröllopskläder efter 8 intensiva veckor. Martin Lidberg har tränat paren och Eva Rusz har utvecklat en mental handlingsplan hur paren ska hitta tillbaka till varandra.

Bloggar efter varje avsnitt

Jag kommer att blogga efter varje avsnitt och dela med mig hur jag hjälpte paren att gå ner i vikt – bakom kulisserna.

Bästa hälsningar från
Anna
–    som är lyckligt gift sen 4 år tillbaka.
–    Och som vill passa på och tacka Sara Gollert, producent av Bröllopsform samt Eva Rusz och Martin Lidberg för ett mycket bra arbete!

Kul samarbete mellan Martin Lidberg och Anna Ottosson.

Similar Posts