Glittrig Restauranggala ikväll

Ikväll går jag på Restauranggalan på Grand hotell för att utse Sveriges främsta
Hälsorestaurang. Restauranggalan är en Oscarsgala för ”matsverige” där flera priser och utmärkelser kommer att delas ut under kvällen. Galan arrangeras av tidningen RS – Restauranger och Storkök.

Jurymedlem

Jag har personligen suttit i juryn för att utse Sveriges bästa hälsorestaurang 2008. Otroligt kul och GOTT arbete där jag har haft förmånen att proväta och recensera de främsta restaurangerna som idag serveras hälsosam mat som både är gott och nyttigt.

Inspirera till nya hälsokoncept
Jag hoppas att galan ska inspirera fler som driver restaurang i Sverige idag att utveckla nya spännande, goda och hälsosamma matkoncept. Jag vill att det ska vara vattnas i min mun när jag läser menyn och det ska vara långt ifrån det tråkiga, flottiga utbud som finns på många ställen runt om i Sverige.  Livet är helt enkelt för kort för att äta tråkig mat.

Bon Apetit,
Anna

Similar Posts