Enkel utrustningsguide: Vilken utrustning behövs för att göra Hälsodrycker?

wilfa

I min nya bok Hälsodrycker så bjuder jag in till en ny härlig värld av goda Hälsodrycker som ALLA enkelt kan göra. De flesta tar lika långt tid att göra som att borsta tänderna. BAM, snabbt, enkelt sätt att få mer hälsa i livet. Jag får frågan varje dag: vilken utrustning krävs för att göra alla superhälsosamma smarriga hälsodrycker?

I det moderna köket klarar man sig väldigt långt med en blender och en juicemaskin. (Jaja, spisen kan också vara bra att behålla. 🙂 Många har redan detta i sitt hem efter att juicemaskinen blev året julklapp och likaså en blender brukar stå långt in i skåpet. Bara isåfall att ta fram och ställ den som en fyr i köket. Som en kärleksfull påminnelse.

För att göra underbara smoothies så behöver du en blender eller stavmixer. Även om det är oceaner lättare med en blender. Ska du köpa ny rekommenderar jag varmt att investera några extra kronor på en bra blender. Det lönar sig. Håller länge, gör att det går snabbare och smidigare. Du kommer ÄLSKA den.

Nej, du behöver inte köpa dom svindyra varianterna. Det finns svindyra blender på 6-7 000 sek sen finns det billigt och sen finns det däremellan. Mina kriterier vid val av blender är att det ska gå enkelt att göra mandelmjölk i ett nafs (varför bära hem vatten med spår av mandel när den hemmagjorda går på 1 minut och smakar himmelrike?), det ska gå snabbt och enkelt med kraftig motor så att jag slipper hacka innan utan kan bara slänga ner råvarorna och så ska den lätt klara att köra frysta bananer osv.

Utrustningsguide för Hälsodrycker

Här är en kort sammanfattning vad du behöver för utrustning för de olika

Hälso dryckerna. Lätt som en plätt:

Smoothies (gröna smoothies, supersmoothies, två-lagerssmoothies) – Blender

Hälsoshot – juicemaskin (råsaftcentrifug, slowjuicer – kärt barn har många namn)

Juicer och lemonader – juicemaskin

Hälsotonics – juicemaskin och blender

Hälsoslush – blender

Detoxvatten – kräver ingen utrustning

Värmande hälsodrycker som chaga, matcha-latte, guldmjölk, benbuljong, veganbuljong – Spisen

Lassvis med lycka till och njut av att surfa in i Hälsodryckernas värld!

Kram

Anna

Similar Posts