Smoothie v/s juice – vad är hälsosammast?

Skärmavbild 2016-02-01 kl. 14.57.53

Foto: Hälsodrycker

Smoothie är hälsosammare! Råsaftcentrifug utvinner visserligen själva juicen men med smoothie så använder du alla ingredienser i en blender och får på så sätt i dig ALLT som alla vitaminer, mineraler, fiber. Jämfört med råsaftcentrifugen så ligger det ett berg bredvid av nyttigheter som vi missar när vi juicar. (Visst du kan göra grönsaksbiffar av det men allvarligt när har vi tid med det?) Med smoothies bevarar du allt och får i dig allt. Förutom alla vitaminer, antioxidanter och grönsakernas skyddande ämnen så får du dessutom i dig fiber och mycket nyttigheter sitter också i skalet. Där sitter massor med näring och skyddande antioxidanter. Som du absolut inte vill missa!

Det är därför jag varmt rekommenderar att använda smoothies och blender. Juicemaskinen är däremot alldeles förträfflig att använda för att hälsoshots, läskande hälsolemonader, hälsotonics och sen juicer såklart.

 

Njut för fullt av Hälsodrycker!

Anna

Similar Posts