Foodpower-smoothies i tv4 nyhetsmorgon

Häromveckan gästade jag tv4 nyhetsmorgon söndag där jag delade med mig av recept på några smaskiga och nyttiga smoothies. Inspirationen fick jag från min resa till LA där juice- och smoothie-ställen trängs i vartenda hörn och där det ligger ett stort fokus på hälsa – underbart tycker jag!
Recepten är grönsaksbaserade, jag gillar att ha en sådan bas för att sedan toppa med frukt och bär efter smak som man gillar. Det bästa med smoothies är att det passar vid många tillfällen, som frukost, som mellanmål eller när man bara är sugen på något gott och nyttigt. Det ger dig en riktigt frukt- och grönsaksboost i vardagen!


Foodpowers gröna smoothie

1 lime
1 äpple
1 banan
1 avokado
1 bit färsk ingefära
1 liten påse babyspenat
En skvätt apelsin juice
Vatten efter önskad konsistens

 

Smoothien är redo att hällas upp och avnjutas på minuten, blanda bara alla ingredienser i en blender eller med en stavmixer!

Kika gärna på hela klippet för mer recept och inspiration här:
https://www.tv4play.se/program/nyhetsmorgon?video_id=2591158

Nyhetsmorgon

Ha en härlig dag!

Anna 

Similar Posts