Similar Posts
Dags att nyansera kolhydratdebatten
Debatten om kolhydrater är idag ofta både hetsig och onyanserad. Kolhydrater har nästan blivit en svordom och jag stöter på uppfattningen om att ”potatis är gift” och ”socker är livsfarligt”….
Maten är ett viktigt verktyg i kampen mot Cancer
Många cancerpatienter är upprörda över de kostråd som de får i vården. Förutom sjukhusmaten som lämnar mycket kvar att önska så är det många som beskriver upprört att de inte…
Bröllopsform – bakom kulisserna
Så gick kärleksparet från Bröllopsform ner 27 kg Camilla och Niclas gifte sig sommaren 1991 och idag 17 år senare driver de en hästgård tillsammans där de båda jobbar…
Juice v/s smoothie – vilket är bäst?
Jag rivstartade 2015 med ett härligt Greensmoothiechallenge – #Mysmoothiemoustache. (Du vet man får en härlig moustache när man dricker smoothie. Därav namnet.:-) Att starta EN ny hälsovana kan få…
30-35 % av all Cancer kan förebyggas med maten
30-35 procent av all cancer kan förebyggas eller förhindras genom vad vi äter och dricker, enligt WHO. Det är en väldigt hög siffra. Vi letar efter det magiska pillret men…
”Fruktsocker gör oss snabbt fetare”
Skriver SvD i dagens tidning. https://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1759723.svd Denna experimentella studie publicerades i juni i Journal of nutrition. Viktigt att notera är att studien enbart är genomförd på 6…