Choklad – rena supermaten! Därför blir du så glad av Choklad.

Kupa dina händer runt en kopp Kakao och hälsa Valborg välkommen med värme och kärlek

Kupa dina händer runt en kopp Cacao och hälsa Valborg välkommen med värme och kärlek

Choklad innehåller stämningshöjande substanser 

Det är inte utan orsak som choklad är så älskat. Kakao innehåller två substanser (anandamid och phenylethylamine/PEA) som är kända för sin kapacitet att höja stämningen och motverka dysterhet.

Kakaon är en av de absolut nyttigaste råvaror med mer antioxidanter än blåbär men innehåller också en komposition i den rena Kakaon som gör den unik. Kakaon innehåller speciellt mycket flavonoider, ett ämne som aktivt motverkar fria radikaler i kroppen och därmed fungerar antiinflammatoriskt.

Kakaon är dessutom rik på magnesium, vilket hjälper till att bibehålla en normal nerv- och muskelfunktion. Magnesium stöttar även till en fortsatt god sömnkvalitet.

Jag älskar Choklad!

Jag har alltid haft en dragning till Kakaon och Maya Indianerna Kakaocermonier och vi är många som älskar choklad. Jag har nyligen avslutat en kurs i Kakao i Sydamerika som ”Cacao practitioner”. Enligt Mayaindianerna använde man Kakaon i ritualer och som medicin för hjärtat. För mig handlar det om lekfullhet, ett sätt att komma i kontakt med ditt hjärta och din högsta potential. Visdomen säger att ”Mama Cacao” ger dig det du behöver och tar dig i hand tillbaka till dig själv.

Jag har kommit över ett fantastiskt parti av den absolut finaste Kakaon. (Långt ifrån många av chokladkakorna i affären.) 

➳ Använder du koden ”FOODPOWER20SE16” kan du handla i länken https://www.keithscacao.com/discount/FOODPOWER20SE16 till ett bättre pris 💫💛💫

Tar du medicin, anti-deppressivt eller är gravid notera att du ska dricka mindre portion. Då kakaon är så potent. 

#cacao #choklad #mörk #som #natten #foodpower #annaottosson #cacaocermoni

Källhänvisning:

De Feo, M., Paladini, A., Ferri, C., Carducci, A., Del Pinto, R., Varrassi, G., & Grassi, D. (2020). Anti-Inflammatory and Anti-Nociceptive Effects of Cocoa: A Review on Future Perspectives in Treatment of Pain. Pain and Therapy. https://doi.org/10.1007/s40122-020-00165-5

Similar Posts