Hälsomässan i helgen


I helgen var jag och föreläst på Hälsomässan om min senaste bok ”Blir man tjock av bröd – Stora frågeboken om mat och hälsa”. Där jag har samlat de vanligaste frågorna jag får som dietist.

Det finns många myter och missförstånd som gör att många äter fel trots att de strävar efter att äta nyttigt. Därför fick jag idén att skriva den här boken. Det är en lättillgänglig guide där jag har samlat svaren på de vanligaste frågorna jag har fått i tevesoffan, under föreläsningar eller i mötet med människor jag har coachat genom åren. Resultatet blev nästan 300 frågor och svar om mat och hälsa.

Nyfiken -spana in www.adlibris.com

Det var härlig stämning på Hälsomässan och för mig kändes det särskilt speciellt att vara tillbaks i Älvsjö. För 10 år sen när jag flyttade till Stockholm så var mitt första dietistjobb här i stan just i Älvsjö på vårdcentralen. Där jag arbetade som dietist med både barn och vuxna. Mycket spännande och lärorik period.

Anna

Similar Posts