Bröllopsform bakom kulisserna

 

Ikväll på TV4 kan du följa paret Natasja och Allan ifrån Skåne hitta tillbaks till sin bröllopsform. De gifte sig 2002 i Malmö med 140 gäster. Allt som allt har Natasja gått upp hela 25 kilo sen dagen de gifte sig medan Allan lagt på sig 8 extra kilon. Men nu är det hög tid för en förändring.
Allan berättade för mig idag att när han började i programmet ”Bröllopsform” så var han livrädd för att hamna i någon dietfälla som skulle plåga honom och att han som är en köttälskare inte skulle få äta det han tycker om.


Eftersom jag står i skarp kontrast till mirakelkurer eller för idén att plåga sig utan snarare att förespråkar att man ska njuta, äta var 3:e timme och äta god mat. Så kunde Allan andas ut! Många undrar efter att ha sett programmet vad jag har rekommenderat deltagarna. Det kommer jag berätta mer om framöver här på bloggen. Men redan nu vill jag poängtera att den mat som jag har coachat och rekommenderat deltagarna i Bröllopsform baseras på ”vanlig” mat med naturliga råvaror som är fulladdade med bra saker för kroppen. Jag har också lagt ner mycket arbete på kompositionen på tallriken så att det är en mix mellan fett, protein och kolhydrater. På ren svenska betyder det att deltagarna har fått lax, olika schyssta grönsaker, goda smakrika kryddningar, kött, fullkornsprodukter etc. Är du nyfiken så spana in recepten i boken ”3-timmarsdieten – gå ner i vikt utan att banta”.


Piggare och 18 kg lättare
Allan berättar att ”resultatet av maten ser jag varje dag, känner mig lättare, piggare. Jag är så glad för det här. Maten som vi har fått är underbart god. Genom att äta var 3:e timme så håller jag min hunger i schack, sockerbegäret kommer inte på samma sätt menar Allan. Och om man ”fuskar” så tar det bara 3 timmar till nästa gång tills jag har en ny chans. Det är inte kört, för hela dagen, veckan eller året. Tidigare har jag alltid straffat mig själv och svultit mig efter jag ”fuskat”. Det har jag slutat med  jag njuter de gånger och sen går jag tillbaka till 3-timmarstänket igen. Natasja känner också att hon har blivit hjälpt av tretimmarsintervallet och äter frukost och middag som de lagar själv och sen blir det lunch tillsammans med barnen på den skola hon arbetar på.

 

Resultat i siffror
Tillsammans har Allan och Natasja gått ner 18,2 kg i vikt under inspelningen av Bröllopsform
Som har löpt under 8 veckor.

 


Spana in programmet kl. 20 ikväll på TV4
Anna

Similar Posts