Bröllopsform på TV4 ikväll

Jag är fortfarande i New York och har precis vaknat och är på språng
Ut för fullbokad dag. Tips! Titta gärna på Bröllopsform ikväll på TV4 – där kan du se kärleksparet Helena och Kimmo. Och hur de når sin bröllopsform med ny kost, träning och en relationsexpert.

38 kilo tillsammans
Helena och Kimmo har sex barn och varit gifta sen 1987. De gifte sig väldigt unga, de var bara 18 och 20 år gamla. Idag 21 år senare har de tillsammans gått upp 38 kg sen bröllopet. Fikabröd, snabbmat och godis dagligen i flera år har satt rejäla spår på vågen. Men nu ska alla extrakilon bort.

Kommer Kimmo i studentkostymen igen?
Kimmo och Helena hade knappt flyttat hemifrån när de gifte sig. Kimmo som några veckor senare skulle ta studenten passade på att använda sin studentkostym även på bröllopet.  Ikväll kan du se om han lyckas komma i sin studentkostym igen. ☺

Bröllopsform sänds kl. 20.00 idag, torsdag på TV4
Hoppas du får mycket med inspiration!
Anna

Similar Posts