Välj rätt sorts kolhydrater
Hälsar
Anna
mitt favoritbröd till helgen.
Marockansk värmande vegetarisk gryta med massor av grönsaker och gurkmeja som fått puttra på spisen tillsammans med cous-cous, mandel, sultanrussin och mynta och fräsch citrussallad. Som är så ljuvligt god….
Vilka ingredienser är bra att ha hemma? Bjud in dom här Superstjärnorna i din vardag och känn själv skillnaden. Allt blir så mycket enklare om man har bra råvaror…
Hej, nu är jag tillbaka med min blogg på egen webbplats. Den här bloggen kommer att gå parallellt med den blogg jag har på expressen.se/halsa Önskar intressant läsning! Bh Anna
Jag var inbjuden och gästade ett fullsatt konserthus i Växjö för att prata om den senaste forskningen kring mat och cancer, som arrangerades av Cancerstiftelsen i Kronoberg. Idag är Världscancerdagen…
Debatten om kolhydrater är idag ofta både hetsig och onyanserad. Kolhydrater har nästan blivit en svordom och jag stöter på uppfattningen om att ”potatis är gift” och ”socker är livsfarligt”….
Havre är en fantastisk råvara som ligger många varmt om hjärtat. Många av oss har växt upp med frukostar bestående av havregrynsgröt eller konsumerat havregrynen i ljuvliga, hembakade frallor. En…