Foodpower ReTreat – Mölle by the sea – Grand hotel

Foodpower ReTreat – Mölle by the sea – Grand hotel

Kom och möt våren i Skåne tillsammans med Foodpower och Anna Ottosson. Njut av morgonyoga i båthuset vid havet, ät och njut stärkande mat, föreläsning och workshop om Foodpower – Kraften i maten och hur du kan stärka upp ditt immunförsvar med hjälp av maten. Utifrån den absolut senaste forskningen. Vi passar också på och njuter av det fantastiska naturreservatet Kullaberg som ligger precis runt hörnet från hotellet. Vi bor på Grand hotell i Mölle som är ett vackert beläget hotell med magisk utsikt över havet. Kom och ladda dina batterier, slappna av, andas, njut av god härlig välagad mat och insup ny kunskap om den absolut senaste forskningen hur du kan med hjälp av maten och hälsodrycker som smoothies och hälsoshots stå i din fulla kraft.

Kom hit i krok arm med din väninna, din kära, din dotter eller bara hela fantastiska du. Du är så välkommen!

Datum: 22-24 April, 2019

Du anmäler dig till: anna@foodpower.se – anmälan är bindande.

Om Anna Ottosson

Anna Ottosson en av Sveriges ledande dietister och välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. Hon är författare, föreläsare, bloggare, och expertkommentator inom mat och hälsa. Anna har grundat Foodpower och expert på mat och cancer och arbetar med rehabilitering för människor som överlevt cancer. Anna har arbetat med mat- och hälsofrågor i över 22 år, både internationellt och i Sverige. Hennes succébok Hälsodrycker som legat nr 1 på topplistan och översatts och lanserats även i USA, Australien, NZ och England. Anna kommer själv från Kullabygden i Skåne och ser så fram emot att hålla ett Foodpower retreat i sina hemtrakter. Anna kommer prata om Kraften i maten och hur vi kan bli friskare, hälsosammare och stå i vår fulla kraft genom den mat vi äter och njuter av.

Dag 1.

16.00 samling med eftermiddagskaffe/ juice, smoothies, grönsaker & dip Introduktion
18.30 2-rätters middag vegetarisk meny

Dag 2.

Te och frukt
7.30 Yoga Båthuset
9.00 frukost
10.30 Foodpower Föreläsning
12.00 Vegetarisk lunchbuffe
13.00 Vandring på Kullaberg & meditation
15.00 Workshop – Hur gör jag bästa smoothie/ hälsoshots och andra härliga Hälsodrycker
19.00 2-rätters middag

Dag 3.

Te och frukt
7.30 Yoga Båthuset
9.00 frukost
10-11.00 Workshop/frågestund Avslutning
Utcheckning kl. 12

Inga förkunskaper krävs
Pris: 4 950 kr inkl. helpension dvs boende, mat, föreläsningar, workshops. Priserna gäller del i dubbelrum. (Extra tillägg för enkelrum + 400 kr/person.)
Betalas in på Bankgiro 680-9396 märk tydligt med ditt namn och Retreat Mölle

Praktisk information:

Resan till Mölle Grand hotell bokar och betalar man själv.
Önskar du förlänga din vistelse och komma tidigare eller stanna kvar efter retreat så kontaktar du hotellet direkt med din förfrågan. https://www.grandhotelmolle.se

Yoga i båthuset

Hitta hit:

Närmaste flygplats är Ängelholm/Helsingborg. Går att boka flygtaxi direkt till hotellet. Alternativt flygbuss till Helsingborg.
Tåg går till Helsingborg och direktbuss 222 går ut direkt till Mölle.
Bil – Grand hotell, Bökebolsvägen 11, 263 77 Mölle. För dig som tar bilen finns information och karta på Grand hotel Mölles webbplats https://www.grandhotelmolle.se/

Varmt Välkommen! <3

 

 

Similar Posts