Mat som minskar risken för Cancer

Det finns mat som skruvar upp risken för cancer. Och det finns mat som skruvar ner risken för cancer.

Mat i regnbågens färger – t ex blåa, gula, röda, gröna råvaror direkt från naturen innehåller en hel arsenal av skyddande ämnen som verkar kraftfullt, effektivt utan biverkningar på cellnivå. Mat som utmärker sig i färg och lukt från naturen – direkt från råvaran – innehåller cancerskyddande ämnen som antioxidanter och fytokemikalier.

Det finns tusentals olika antioxidanter som verkar på olika sätt i kroppen. Inifrån och ut. Som stärker upp kroppen och ökar vårt skydd mot cancer. Ett enkelt tips är att äta i regnbågens färger för att maximera och få i sig så många olika antioxidanter. Gå från fyra nyanser i brunt på tallriken – till att sätta färg på tallriken.

 

Vill du delta i webinar om mat som stärker och skyddar – maila anna@foodpower.se

Foto: Helen Pe, Hälsodrycker

Similar Posts