Sex & the city vänner

Jag är nu på plats i New York. Startade min dag med frukost på ”Cafeteria” – här Sex & the city tjejerna intog många av sina luncher. De serverar mat från frukost till sena natten. Provade deras ”Lemon Ricotta Pancake” med blåbär, citron och grädde. Urgod och charmig service.

Cafeteria 7 th Avenue, 17 th Street.

Och ni som undrar om verkligen American pancakes är nyttigt så är svaret NEJ. Om man räknar allt i kalorier och kilo på vågen, vill säga. Men livet är ju så mycket mer än så! Jag älskar Amerikanska pannkakor och passar på och njuter av dem! Jag är av den starka åsikten att jag inte tycker att man ska begränsa sitt liv och förbjuda sig mat som man älskar. Utan bli smartare i sina val så att man kan ha den kropp som man trivs med samtidigt leva det liv man vill! ☺


Lovely – nu börjar dan – med ett stort fett leende.
Anna

PS: Jag har fortfarande strul med att ladda över bilder till bloggen – så bilder kommer i efterhand ☹

Similar Posts