Om Anna

Välkommen

Det finns något djupt rotat i vår svenska folksjäl som får oss att tro att det måste vara plågsamt att gå ner i vikt och leva hälsosamt. Tänk vad härligt att det är precis tvärtom.För den som viger sitt liv till att banta, förlorar också en del av livet. Mitt motto är att ”Livet är för kort för att banta!” Genom företaget Foodpower, som arbetar med mat och hälsa, vill jag sprida kunskap om kraften i maten och hur vi kan bli friskare, hälsosammare och stå i vår fulla kraft med utgångspunkt från den mat vi äter och njuter av. Jag vill göra skillnad! På min hemsida och genom Instagram kommer du att få tips och inspiration, trendspaningar och mina personliga infallsvinklar om det allra senaste inom mat- och hälsa. Mycket nöje!

Om Anna i korthet:

Anna Ottosson en av Sveriges ledande dietister och välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. Hon är författare, föreläsare, bloggare, matentreprenör och expertkommentator inom mat och hälsa. Anna reser dessutom runt i världen och spanar de absolut senaste mat- och hälsotrenderna. Anna brinner för vilken enorm kraft det finns i maten och den senaste forskningen kring mat- och hälsa. Anna har grundat Foodpower och startat Foodpower Cancer rehabprogram för människor som drabbats av cancer och hur man kan med senaste nutritionsforskningen stärka upp immunförsvaret och kroppen. Maten är ett viktigt verktyg i kampen mot cancer.

Anna har arbetat med mat och hälsa i över 22 år som leg. dietist och har skrivit sin tredje bok ”Hälsodrycker med fokus” på kraften i maten och hur vi kan äta för att stå i vår fulla kraft genom maten.  Anna är proffs på smoothies och vilka råvaror som är superstjärnor för kroppen. Allt detta guidar hon oss genom med mycket värme, kunskap och på sitt underbart hälsobefriande sätt i boken Hälsodrycker. Hälsodrycker är en samling drycker från olika kulturer, de absolut senaste hälsotrenderna och nedärvda kunskaper om hälsofrämjande ingredienser. En färgsprakande kavalkad av hälsodrycker och antixoxidanter som supersmoothies, hälsoshots, gröna smoothies, näringsrika buljonger, kombucha och mycket mera…