Tillbaka till: ProjektCancerrehabilitering

Dagar som ger kraft och styrka – rehabilitering för kvinnor som drabbats av cancer

 

Njut och hämta kraft tillsammans med oss under några dagar på underbara Österlen. Fokus på mat, yoga och kropp och själ för kvinnor som har haft cancer, i samarbete med CancerRehabFonden.

 

Vi fokuserar på maten som ger kraft och styrka och passar på och njuta av Österlens råvaror.

 

Rekreationsdagar på Österlen syftar till att hjälpa dig som har haft cancer och som behöver stöd och hjälp att komma tillbaka till livet med styrka och självkänsla.

 

Programmet består av tre hörnstenar – maten som ger styrka, yoga som avslappningsmetod och samtal om livet.

 

Vem kan söka?

 

Kvinnor som är medicinskt färdigvårdade efter en cancerdiagnos. Om du är medlem i CancerRehabFonden, och inte har fått bidrag från dem det senaste året kan du ansöka om finansiering hos dem.

 

För mer information:

 

Hör av dig till Anna Ottosson genom e-post: anna@annaottosson.se eller telefon: 0736-005016.
Ansökningshandlingar hittar du enkelt här:
http://www.cancerrehabfonden.se/rehab/rehabakt%C3%B6rer/foodpower/
Varmt välkomna med på resan!
Anna Ottosson

 

”Jag har varit i närkontakt med cancer på olika sätt under hela mitt liv både privat och i mitt arbete som kostexpert. Detta är ett hjärteprojekt för mig och mitt sätt att bidra och dela med mig till kvinnor som drabbats av cancer”. Tillsammans kan vi göra skillnad!

 

Anna Ottosson leg. dietist och initiativtagare till ”Rekreationsdagar som ger kraft och styrka”

 

Såhär tycker tidigare deltagare:

 

”Kombinationen av mat, yoga och samtal passade mig och den situation jag har idag. Har fått med mig mycket inför framtiden. Att träffa andra människor i samma situation har också betytt mycket. Har fått nya vänner för livet”.

Yvonne

 

”Tack för underbara dagar på Österlen. Ni är fantastiska allesammans så mycket godhet och kärlek Ni utstrålar. Allt det där samt mat, yoga o samtal tillsammans, det goa hotellet, tillmötesgående personal och alla rosorna. Det är nog ett stycke paradis tycker jag.”

Elisabeth

 

”En oerhört givande helhetsupplevelse. Yogan har gett avspänning till både kropp och själ. Kostföreläsningarnarna gav mersmak! Samtalen var en stark upplevelse med djupa bottnar som berörde både ande, själ och kropp.”

Anitha

 

”Skönt att bara få vara och vila, äta god mat och yoga. Otroligt vacker miljö som ger styrka. Jag har fått en massa energi. Det känns så lyxigt att bara få ta hand om sig själv och dela det med andra kvinnor.”

Petra

 

”Fantastiska kursledare – Delat med sig och givit av sig själva”

Ylwa

 

CancerRehabFonden är en ideell organisation som samlar in pengar för att cancerdrabbade ska kunna få rehabilitering. CancerRehabFonden finansieras helt av gåvor från privatpersoner och företag. CancerRehabFonden innehar 90-konto vilket uppfyller Svensk Insamlingskontrolls regler för insamling och utdelning av medel. www.cancerrehabfonden.se